Esports Penedès

Dilluns, 25 de Març de 2019
Dimarts, 30 Octubre 2012 08:58

Àlex Moreno: "Aquest partit ens quedarà marcat per sempre"

Àlex Moreno amb la bufanda del partit d'aquest vespre contra el València Àlex Moreno amb la bufanda del partit d'aquest vespre contra el València

El sadurninenc Àlex Moreno afronta aquest vespre el partit més destacat de la seva prematura aventura al futbol sènior: l'encontre d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei entre el seu equip, el Llagostera, i el València, a partir de les 8 del vespre.

Per a Moreno, "aquest duel contra el València és una oportunitat única; i el que has de fer quan et trobes en una oportunitat així és disfrutar-ho al màxim", alhora que afegeix que "des de que vam eliminar el Prat sabiem que era una oportunitat única per viure-la, tenim molta il·lusió i ganes de jugar. Aquest partit ens quedarà marcat per sempre".

L'extrem penedesenc no descarta una sorpresa avui a Llagostera: "juguem al nostre camp, amb la nostra afició, és un camp petit, amb l'estratègia podem fer mal; és difícil, però per què no?".

Finalment, Moreno espera que el tècnic Oriol Alsina li brindi la oportunitat de jugar l'encontre: "m'agradaria molt jugar contra un equip de Champions com és el València, tinc moltes ganes i il·lusió, és un somni fet realitat".

Escriure un comentari

Últimes notícies