Esports Penedès

Dimarts, 26 de Març de 2019
Dijous, 18 Octubre 2012 14:32

El València a la Copa del Rei i el Girona a la Catalunya, rivals d'Àlex Moreno

L'anada serà a Mestalla i la tornada al Municipal de Llagostera, com també el matx contra el Girona (@A_granell) L'anada serà a Mestalla i la tornada al Municipal de Llagostera, com també el matx contra el Girona (@A_granell) L'anada serà a Mestalla i la tornada al Municipal de Llagostera, com també el matx contra el Girona (@A_granell)

La victòria de la UE Llagostera, ahir al temps de descompte davant del Prat per 2-3, ha fet ser avui a l'equip del sadurninenc Àlex Moreno al bombo dels setzens de final de la Copa del Rei on el sorteig els ha encreuat amb un dels grans de Primera, el València CF. L'anada a Mestalla serà el proper 31 d'octubre i la tornada el 28 de novembre al Municipal de Llagostera.

Madrid a quarts i Barça a semifinals

En cas que l'equip passés de ronda, als vuitens de final se les veurien amb el guanyador de l'Sporting-Osasuna amb anada al 12 de desembre i tornada al 19. A quarts la casuística podria enfrontar-los amb el Reial Madrid i a semifinals amb el FC Barcelona, en cas que superessin les respectives eliminatòries. La final de la competició del KO serà el proper 18 de maig.

Llagostera – Girona a la Copa Catalunya

Avui també s'han conegut els encreuaments de la Copa Catalunya 2012/2013 d'enguany. El sorteig dirigit que segueix el principi de proximitat geogràfica dels participants, jugant el partit al camp de l'equip d'inferior categoria, ha deparat un interessant UE Llagostera – FC Girona. Els matx dels d'Àlex Moreno contra l'equip gironí de Segona Divisió A encara no té una data definida. 

Escriure un comentari

Últimes notícies